La Costa Brava és un petit paradís de natura, cultura, paisatge i gent. Us posem un petit catàleg del que hi podreu descobrir

A poca distància de Palamós i la seva llotja de peix, la majoria dels nostres restaurants estan basats en la gastronomia del peix fresc. Sense oblidar la cuina tradicional de la regió.
Us proposem també degustar el menú de la gamba, el menú de l’escamarlà, i el menú de l’olla de peix que ofereixen els restaurants de la vila

Descobreix els racons de la Costa Brava i de la Girona interior:
Begur
Girona
les Gavarres
Pals
Peratallada
Calella de Palafrugell

Aprofita els circuits preparats per fer excursions amb bici o a peu

Capítol apart mereix el Camí de ronda de Sant Antoni de Calonge. Comença al costat de l’hotel i recorre unes cales i paisatges verges que són l’essència de la Costa Brava.

Calonge és un poble amb una llarga tradició de producció de vi, i és el bressol del moviment Remença que promou la producció de vi amb mètodes artesanals i tradicionals. Us proposem de visitar un d’aquests antics cellers per conèixer com es fa la producció del vi.

Gaudiu d’un programa d’activitats farcit de propostes. El mercat medieval de Calonge, una fira que es celebra des de fa anys i gaudeix de prestigi, la festa del vi nou, i moltes altres propostes.

Simplement, relaxa’t i disfruta

Aquí uns quants enllaços que poden resultar interessants